Nodra: Min vardag

App / UX / Grafisk form

Att hitta nya sätt för att göra vardagssysslor enklare och roligare är alltid positivt. När all nödvändig information dessutom är samlad på ett enda ställe, är det ännu bättre. Consid har skapat en mobilapplikation med digitala verktyg och smarta funktioner, där villaägare i Norrköping till exempel kan lämna sin vattenmätarställning, få tips om sopsortering och pushnotiser om driftstörningar i området man bor i.

http://Jessica%20Stålnacke%20medarbetare%20på%20Consid%20i%20Norrköping%20Communication

Jessica Stålnacke

Projektledare/UX-designer

jessica.stalnacke@consid.se 070-977 88 07

Lösningen

Med målet att skapa samhällsnytta och göra det enkelt och smidigt att vara kund hos Nodra, skapade vi ett lekfullt koncept i syfte att eliminera frustrationen och missnöjet som många manuella hanteringar medfört. Utvecklingen av appen var en del i ett flerårigt samarbete, där vi har utvecklat Nodras nya webbplats tillsammans med en rad e-tjänster, som exempelvis ”Sorteringsguiden”. I samband med lanseringen tog vi fram en lanseringskampanj med bland annat en film, flyers och rolluper.

Resultatet

Vi tog fram en helhetsleverans, där allt från idé och design till utveckling, lansering och uppföljning är inräknat. Appen lanserades våren 2018 och på kort tid gjordes 3500 aktiva installationer, vilket motsvarar ca 15 procent av Norrköpings hushåll. Nodra har presenterat appen på flertalet event och mötts av stort intresse från både kommuner och VA-bolag.

Vill du veta mer?

Lämna din e-mail så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Ta del av fler referenser

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser