Riksbyggen Borås

Varumärke / Kampanj

Riksbyggen Borås, som sedan många år är samarbetspartner till IF Elfsborg, är matchvärd till derbyt mellan IF Elfsborg och IFK Göteborg. I samband med matchen vill de synas på ett sätt som stämmer överens med deras värderingar nytänkande och samverkan.

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Utmaningen

Matchen lockar alltid storpublik. Inte minst tillresta supportrar från Göteborg. Rivaliteten mellan föreningarna är känd sedan decennier tillbaka, med supportrar som är beredda att göra allt för sitt lag. Vi vill visa ett annat ansikte av de supportrar som ofta förknippas med bråk och bengaler.

Lösningen

Under ett dygn låste vi in två supportrar, en guligan och en ängel, i en och samma bostad. Där utsattes de för olika utmaningar. Allt för att lära känna och respektera varandra. Vi hade inga ambitioner att våra två supportrar skulle bli vänner för livet eller att de skulle frälsa de andra i klacken, vi ville bara visa att vi alla är ganska mänskliga, gillar att göra samma saker, även om vi inte delar samma färg på matchtröjan.

– Vi vill visa ett annat ansikte av de supportrar som ofta förknippas med bråk och bengaler.

Sofie Elfsberg, strateg och kundansvarig på Consid

Vill du veta mer?

Lämna din e-mail så hör vi av oss.

Ta del av fler referenser

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser