Rimforsa Strand

Grafisk form / Varumärke / Webb

Vackra Rimforsa Strand är en riktig pärla för trevliga konferenser, fester eller en riktigt skön weekend på tu man hand. Anläggningen ligger vid sjön Åsunden söder om Linköping och här kan besökarna njuta av ett härligt värdskap, mysig miljö och ett prisbelönt kök.

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Utmaningen

Samarbetet med Consid Communication har pågått i flera år inom såväl strategi och koncept, som copy och grafisk produktion. När det var dags att uppdatera kommunikationen skapade vi en ny grafisk profil utifrån Rimforsa Strands ledord; möten, värdskap och gastronomi. Dessutom producerade vi en ny webb, kampanjer, DR och eventmaterial.

Ett exempel på eventmaterial var en teamaktivitet för företag och privatpersoner, där deltagarna skulle få laga mat, umgås och upptäcka nya smaker. Consid Communication fick uppdraget att paketera och kommunicera konceptet kring den nya aktiviteten.

Lösningen

Vår lösning tog avstamp i såväl den grafiska profil vi skapat, som Rimforsa Strands historia. Konceptet ”Fredrikas Kök” hämtade inspiration från Fredrika Bremers Lanthushållningsseminarium som drevs i byggnaden under 1900-talets början. En tanke som går helt i linje med atmosfären på Rimforsa Strand – här sitter historien i väggarna, något som också återspeglas i kommunikationen och det grafiska uttrycket.

Resultatet

Kunden har fått en lösning som är både innovativ och användarvänlig. Responsen efter lanseringen har varit väldigt positiv och ”Fredrikas Kök” har mottagits mycket väl. Samarbetet mellan Rimforsa Strand och Consid Communication fortsätter och kunden framhåller ofta fördelarna med att ha nära till så många olika kompetenser inom ett och samma bolag.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

    Ta del av fler referenser