RO-Gruppen: Woop Woop

RO-Gruppen har under många år jobbat aktivt med att stärka det egna varumärket och kulturen internt. Människor i organisationen trivs. Och många kunder vittnar om ett stort förtroende för RO-Gruppen, just för att de är en engagerad och trygg partner. Vi fick uppdraget att ta fram en kampanj för att ta nästa steg i byggandet av varumärket RO-Gruppen.

Utmaningen

RO-Gruppen vi vill nå fastighetsägare och expansiva företag som överväger att bygga sitt eget kontor etc. Det är människor som på ett eller annat sätt är med och påverkar beslut om entreprenad, om- eller tillbyggnation. De har förväntningar och krav på sig vad gäller ekonomi, kvalitet och tidsramar.

De ansvarar för komplexa projekt och har en pressad situation. Genom intervjuer vet vi att de värdesätter att jobba med en engagerad partner. En part som för en rak och öppen dialog. Är lyhörd och tar sig an problem på ett konstruktivt sätt. Och dessutom är trevlig. En engagerad byggpartner för en egen smidig och trygg process, helt enkelt.

Lösningen

Kunden vet att det är en komplex process att bygga. Mycket kan gå fel. Många av RO-Gruppens kunder är nöjda och vittnar om att RO levererar ekonomi, kvalitet och håller deadlines genom engagemang, lyhördhet och en bra personkemi. RO-Gruppen drivs av utmaningar och att lösa kunders problem är vardag.

Med ett skruvat anslag ville Consid Communication göra kommunikation kring den där goa känslan när något känns riktigt bra. Woop woop! Det är precis så RO-Gruppen vill att det ska kännas när man valt byggbolag.

 

Woop woop! Det är precis så RO-Gruppen vill att det ska kännas när man valt byggbolag.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Ta del av fler referenser

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser