Scandinavian Photo

Ny e-handelsbutik

Scandinavian Photo är Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. Bolagets strategi är att kombinera internethandel/distanshandel med mötesplats i form av fysiska butiker i de större städerna. Läs mer om hur vi hjälpte Scandinavian Photo att designa deras nya e-handelsbutik med modernitet, tillgänglighet och inspiration som ledord.

Utmaningen

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit Scandinavian Photos passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder de inspiration, kunskap, utbildning och råd. E-handeln står för en stor andel av försäljningen. Att upplevas modern, tillgänglig och inspirerande var viktiga faktorer för uppdraget att designa den nya e-handelsbutiken.

Lösningen

Den nya designen tar sig uttryck i tydlig redovisning av produkter och erbjudanden. En smidig shoppingupplevelse för att positionera Scandinavian Photo som ett naturligt val för både nya och återkommande kunder.

Om Scandinavian Photo

Scandinavian Photo är Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. Försäljning finns i dagsläget i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolagets strategi är att kombinera internethandel/distanshandel med mötesplats i form av fysiska butiker i de större städerna. Bolaget har 140 anställda och omsätter cirka 750 mkr.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

    http://Stefan%20Wiklund,%20Consid%20Communication%20Borås

    Stefan Wiklund

    Strateg och kundansvarig

    stefan.wiklund@consid.se 073-029 94 45

    Ta del av fler referenser