Scandinavian Photo

Ny e-handelsbutik

Scandinavian Photo är Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. Bolagets strategi är att kombinera internethandel/distanshandel med mötesplats i form av fysiska butiker i de större städerna. Läs mer om hur vi hjälpte Scandinavian Photo att designa deras nya e-handelsbutik med modernitet, tillgänglighet och inspiration som ledord.

Utmaningen

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit Scandinavian Photos passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder de inspiration, kunskap, utbildning och råd. E-handeln står för en stor andel av försäljningen. Att upplevas modern, tillgänglig och inspirerande var viktiga faktorer för uppdraget att designa den nya e-handelsbutiken.

Lösningen

Den nya designen tar sig uttryck i tydlig redovisning av produkter och erbjudanden. En smidig shoppingupplevelse för att positionera Scandinavian Photo som ett naturligt val för både nya och återkommande kunder.

Om Scandinavian Photo

Scandinavian Photo är Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. Försäljning finns i dagsläget i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolagets strategi är att kombinera internethandel/distanshandel med mötesplats i form av fysiska butiker i de större städerna. Bolaget har 140 anställda och omsätter cirka 750 mkr.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

http://Stefan%20Wiklund

Stefan Wiklund

Strateg och kundansvarig

stefan.wiklund@consid.se 073-029 94 45

Ta del av fler referenser

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser