Specialfastigheter

Årsredovisning

Specialfastigheter förvaltar fastigheter för offentlig verksamhet över hela landet, med hyresgäster som bedriver unika verksamheter med extremt höga krav på säkerhet, som exempelvis anstalter, polisfastigheter, försvarshögkvarter och domstolar. Vi fick i uppdrag att ta fram en tydlig och tilltalande design för deras årsredovisning. Resultatet? Se nedan!

Förvaltning av säkra fastigheter

Specialfastigheter förvaltar fastigheter för offentlig verksamhet över hela landet. Fokus ligger framför allt på hyresgäster som bedriver unika verksamheter med extremt höga krav på säkerhet, som exempelvis anstalter, polisfastigheter, försvarshögkvarter och domstolar.

Consid Communication har flera år i rad fått förtroendet att göra Specialfastigheters årsredovisning. Årsredovisningen är tydligt utformad utifrån verksamhetsspecifika krav och riktar sig huvudsakligen till bolagets ägare, d v s svenska staten, hyresgästerna och övriga intressenter. Den innehåller ett omfattande avsnitt om hållbarhetsredovisning och ska även kunna användas som ett verktyg för rekrytering.

Lösning

Årsredovisningen är uppbyggd i tre delar. En första del med traditionell verksamhetsbeskrivning, en andra del som är en trendigare och något lättsammare magasinsdel och den tredje delen är sifferdelen. Tanken är att magasinsdelen ska kunna utgöra grunden för ett särtryck vid rekrytering, mässor m.m.

Intresserad av vårt kommunikationserbjudande?

Lämna din e-post så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  http://Anna%20Rundqwist

  Anna Rundqwist

  Projektledare

  anna.rundqwist@consid.se 070-977 21 12

  Ta del av fler referenser

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser