Specialfastigheter

Årsredovisning

Specialfastigheter förvaltar fastigheter för offentlig verksamhet över hela landet, med hyresgäster som bedriver unika verksamheter med extremt höga krav på säkerhet, som exempelvis anstalter, polisfastigheter, försvarshögkvarter och domstolar. Vi fick i uppdrag att ta fram en tydlig och tilltalande design för deras årsredovisning. Resultatet? Se nedan!

Förvaltning av säkra fastigheter

Specialfastigheter förvaltar fastigheter för offentlig verksamhet över hela landet. Fokus ligger framför allt på hyresgäster som bedriver unika verksamheter med extremt höga krav på säkerhet, som exempelvis anstalter, polisfastigheter, försvarshögkvarter och domstolar.

Consid Communication har flera år i rad fått förtroendet att göra Specialfastigheters årsredovisning. Årsredovisningen är tydligt utformad utifrån verksamhetsspecifika krav och riktar sig huvudsakligen till bolagets ägare, d v s svenska staten, hyresgästerna och övriga intressenter. Den innehåller ett omfattande avsnitt om hållbarhetsredovisning och ska även kunna användas som ett verktyg för rekrytering.

Lösning

Årsredovisningen är uppbyggd i tre delar. En första del med traditionell verksamhetsbeskrivning, en andra del som är en trendigare och något lättsammare magasinsdel och den tredje delen är sifferdelen. Tanken är att magasinsdelen ska kunna utgöra grunden för ett särtryck vid rekrytering, mässor m.m.

Intresserad av vårt kommunikationserbjudande?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

  Kom i kontakt med oss

  http://Anna%20Rundqwist,%20projektledare%20Consid%20Öst

  Anna Rundqwist

  Projektledare

  anna.rundqwist@consid.se 070-977 21 12

  Ta del av fler referenser