SiteVision

Vi är Nordens ledande SiteVision-partner

Städa webben med SiteVision

Vi gör en fullständig hälsokontroll av er webbplats

Till kampanjen

Kommun, region eller kommunalägt bolag?

Då har vi nog redan avtal via SKL Kommentus.

Kolla vad det innebär

50% av finalisterna i Guldhanden är Considbidrag

Consids kunder dominerar i SiteVisions Guldhanden i år. 

Läs mer

Med spetskompetens, strategiskt fokus och kreativ höjd skapar vi helhetslösningar i SiteVision för dig som ställer höga krav på funktion och användarupplevelse.

http://Alexander%20J%20Gustafsson%20affärsutvecklingsansvarig%20på%20Consid

Alexander Gustafsson

Affärsutvecklingsansvarig SiteVision

alexander.j.gustafsson@consid.se 0733 60 74 76

En av två Platinum Partners i världen

Nordens största SiteVision-team

100+ nöjda SiteVision-kunder

Nordens största SiteVision-team

Vi är en av totalt två aktörer som besitter högsta partnerskapsnivå hos SiteVision som Platinum Partner. Vi har dessutom Nordens största SiteVision-team där samtliga utvecklare är certifierade av SiteVision och levererar smarta och förvaltningsbara SiteVision-lösningar. Med andra ord – vi kan SiteVision.

 

Allt under ett tak

Som komplement till SiteVision-teamet har Consid ett brett tjänsteutbud som möjliggör ett större ansvar i kundsamarbeten, inom allt från analys, digital strategi, förstudier och webbutveckling till apputveckling, systemutveckling, utbildningar och förvaltning. Med Consid som partner får du allt under ett och samma tak.

Som guldpartner till Microsoft kan vi även leverera ledande kompetens inom Office365. Vi erbjuder även flertalet konsulttjänster inom bl.a. tillgänglighet (WCAG), projektledning, samt marknadsföring, UX, design och sökmotoroptimering.

 

En bredd i branschkompetens

Consid skapar starka resultat tillsammans med kunder inom flera branscher, något som syns på det flertal priser och nomineringar bolaget har i ryggsäcken, från t.ex. Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Guldhanden. Vi drivs av ambitionen att göra både myndigheter och företag bäst i världen på det de gör, och att bidra till en långsiktigt hållbar och smart utveckling.

 

Prisvinnande SiteVision-lösningar

Vi har tagit fram flertalet webbplatser och intranät som prisats och nominerats i bland andra Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Guldhanden. Några av våra lösningar som uppmärksammats:

 

Ytterligare partnerskap

Utöver att vi är Platinum Partner hos SiteVision besitter vi flera andra partnerskap vilket gör att vi kan erbjuda er en helhetslösning skräddarsydd efter era behov. Detta är vi tämligen unika med i branschen, då vi bland annat samarbetar med följande partners:

Siteimprove logotyp      Rek.ai logotyp

Microsoft Gold Partner logotyp      Imagevault logotyp

 

Intresserad? Hör av dig!

Med kontor på 20 orter i Sverige har vi möjlighet att finnas nära dig som kund, varmt välkommen att kontakta oss! Du hittar kontaktformulär längre ned på sidan.

Intresserad av vårt SiteVision-erbjudande?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser