Tävling

Vinn en exklusiv hummersafari för två på Smögen!

Tävla och vinn en exklusiv hummersafari för två på Smögen (värde 5.000 kr)!

Unna dig en helg till hösten, fylld av njutning, spänning och avslappning. Var med och tävla om en upplevelse utöver det vanliga med det allra heligaste av havsfiske! Följ med den lokala fiskaren på en av våra mest populära aktiviteter och vittja en rad hummertinor ute till havs samtidigt som du får lära det mesta om hummer och hummerfiske.

Smögens Hafvsbad står ståtligt längst i väster med praktfull omgivning och består av 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, spaavdelning med stort utbud av behandlingar, pooler och bastur samt en stor konferensanläggning. Hotellet erbjuder unika paket för dig som vill se Smögen från dess allra vackraste sidor – däribland paketet hummersafari som du har chansen att vinna genom denna tävling.

Om tävlingen

Reglerna är enkla, du ska finna svaret på frågan Vilken app har fått någon av de deltagande digitala förebilderna i juli månads Digitala Influencer-poddenavsnitt polisanmäld för dataintrång?

För att vinna paketet hummersafari krävs att du gör följande:

  • Följer Consid AB på Instagram.
  • Gillar bilden.
  • Kommenterar “🦞” på bilden.
  • Skicka in ditt svar på frågan via DM (på Instagram).
  • Nu är du med och tävlar!

Tävlingsregler

Vid uppfyllda kriterier kommer vinnaren att lottas ut. Tävlingen pågår mellan 7 juli – 5 augusti. Vinnaren kommer att utses på Consids Instagram senast den 11 augusti. Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller annan typ av värdehandling. Det går ej att överklaga beslut om vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vid eventuella frågor. Hör av dig!