Consid #nextlevel Academy

Har du tagit examen eller är du snart klar med din kandidat- eller masterexamen? Eller har du genomgått en YH-utbildning inom områden som exempelvis system- och apputveckling eller UX/UI-design? Brinner du för IT och har du en sann entreprenörssjäl? Då är Consid #nextlevel Academy något för dig! Vi söker dig som är nyexaminerad våren 2020 eller som har något års branscherfarenhet och vill vara med och skapa Sveriges bästa traineeprogram!

Consid #nextlevel Academy
– accelerating talent

Vårt traineeprogram, Consid #nextlevel Academy, startar i mitten av augusti 2020 i Göteborg & Stockholm och pågår i 1,5 år under heltid. Programmet är uppdelat i tre modulbaserade huvudblock. Alla kurser innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Bredd & spets! Du får både en bred grund att stå på samt möjligheten att individuellt fokusera på specifika områden som går i linje med dina ambitioner och önskemål. När programmet är avklarat kommer du vara specalist inom just det valda området.

Möjligheterna är många, du kommer exempelvis kunna specialisera dig till systemutvecklare, UX-designer, på lite längre sikt teknisk projektledare, m.m.

Precis som alla andra Considare så blir du heltidsanställd från dag ett och med marknadsmässig lön. Skillnaden är att du tar del av alla förmåner i form av utbildningar, certifieringar och mentorskap mm som ingår i vårt traineeprogram.

Ett program i 3 block:

Consid #NextLevel Academy är indelat i tre modulbaserade block om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap.

Block 1

Blocket ger dig kunskap om konsultyrket där du får förutsättningarna för att lyckas i en ständigt föränderlig värld. Detta med vår värdegrund som utgångspunkt där vi fokuserar på hur Consid arbetar, vilka kunder vi har och i vilka branscher vi verkar inom. Terminen ger dig även en omfattande introduktion till IT och projektledning.

Block 2

För oss är modernt ledarskap nyckeln till framgång. Terminen fokuserar på att ge möjlighet till fördjupad kunskap kring projekt- och förändringsledning. Här väljer du också vilka teknikområden du vill fördjupa dig inom. T.ex. Front-end och back-endutveckling, integrationer, DBA, UX/UI mm. Vill du t.ex. gå mot webbutveckling och content management är verktyg som EpiServer, SiteCore och SiteVision exempel på system du kommer möta.

Block 3

Sista delen på programmet fokuserar på affärsmässighet och entreprenörskap. Här får du utveckla din kompetens och tekniska färdighet genom ytterligare fördjupning.

Kunduppdrag

Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Utbildningar inom vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger. Alla trainees får även en mentor från programstart.

Anmälan till 2020-års Consid #nextlevel Academy är öppen till och med mars 2020. Ta chansen att kombinera management och teknik och var med på resan där vi bygger det företag vi själva velat jobba på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med!

Frågor?

Har du några frågor gällande Consid #nextlevel Academy? Kontakta oss gärna på trainee@consid.se.

Du kan också ringa vår traineeansvarige Oscar på 076-130 31 91.

Skicka in din ansökan

Consid #nextlevel Academy


Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag och erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Bolaget grundades år 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var strax över 1 miljard kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser