Consid Youth Education

För att öka barns intresse för teknik och programmering

http://Mirjam%20Lewin%20projektledare%20inom%20kommunikation%20på%20Consid

Mirjam Lewin

Marketing Project Manager

mirjam.lewin@consid.se 076-773 44 57

Som ledande i branschen vill vi inspirera barn och ungdomar att hitta ett intresse för teknik. Genom Consid Youth Education banar vi väg för ett Sverige i digital framkant och skapar ett klimat för morgondagens tekniska stjärnor.

Som en del av Consid Youth Education har vi även instiftat temadagen Bring Your Child to Work Day. Målet är att öka barns förståelse för vad deras föräldrar gör på jobbet, men också att skapa en sund balans i arbetslivet. Temadagen äger rum på onsdagen varje höstlov och har samlat hundratals barn och ungdomar runt om i landet. Kontakta oss gärna om du vet klasser som vill delta!

Consid <3 Läxhjälpen

Vi stöttar även den ideella stiftelsen Läxhjälpen som hjälper ungdomar med läxor för att möjliggöra att de klarar gymnasiet.

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser