Consid Youth Education

Inom ramarna för Consid Youth Education banar vi väg för ett Sverige i framkant. Barn och unga får lära sig programmering och framtidens IT-stjärnor föds.

http://Mirjam%20Lewin%20projektledare%20inom%20kommunikation%20på%20Consid

Mirjam Lewin

Marketing Project Manager

mirjam.lewin@consid.se 076-773 44 57

Som ledande branschaktör vill vi se till att fler unga väljer en yrkesbana inom IT. Consid Youth Education har som mål att inspirera barn och unga till ett intresse inom tech. 

Som en del av Consid Youth Education instiftade vi temadagen Bring  Your  Child to  Work  Day för att öka barns förståelse för vad föräldrarna gör på dagarna samt för att skapa en sund balans mellan arbete och privatliv. Temadagen äger rum på onsdagen under höstlovet varje år och har hittills samlat hundratals barn och ungdomar runtom i landet. Läs mer om initiativet här. Haka på vårt initiativ och tveka inte att höra av dig om du har en skolklass som vill delta i Consid Youth Education. 

Consid <3 Läxhjälpen

Som en del av vårt arbete stöttar vi även den icke-vinstdrivande stiftelsen Läxhjälpen, vars mål är att fungera som ett stöd för unga vid läxläsning så att de kan nå gymnasiebehörighet.

 

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag och erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Bolaget grundades år 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var strax över 1 miljard kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser